Kjære dansere 💜

 
Vi vil gratulere alle som var involvert i Nøtteknekkeren ✨🩰  Det ble en meget vellykket forestilling så tusen takk til dere alle for deres støtte gjennom en krevende innøving- og forestillingsperiode med nye smittevernstiltak å følge.
 
I tillegg vil vi takke de som var involvert i Jul i Vågen i november. Det var en festlig start til advent på Kulturfabrikken 🌟
 
Nå tar vi alle en velfortjent juleferie og kan glede oss til ett nytt semester. Vi håper på oppstart for barn og ungdom mandag 10. januar, men på grunn av de nye smitteverntiltak og den uforutsigbare situasjonen fremover vil vi bekrefte informasjon ang. oppstart over nytt år.
Foto Terje Stamnes

Informasjon ang. oppstart vårsemesteret 2022:
De timene du er påmeldt i høst vil bli overført automatisk til vårsemesteret. Derfor trenger du ikke melde deg inn på nytt, men du har mulighet til å melde deg ut av timene, og/eller prøve nye timer på begynnelsen av vårsemesteret. Husk å oppdatere dine timer på Speedadmin før du prøver en ny time!
Frist for forandring av timene er søndag 23. januar.

Hvis du ikke skal fortsette på trening sammen med oss til våren, du melde deg ut på Speedadmin. Hvis ikke blir du fakturert automatisk for vårsemesteret med de timene du er meldt på nå i høst.
Utmeldingsfrist senest søndag 23. januar men ønskelig før slutten av året.

⭐️ Ikke glem å søk på kommunens Fritidskort med verdi 1000,- (gyldig for 6-18år). Det kan brukes til å betale vårsemesteret-avgiften. Informasjon her: https://kristiansund.friskus.com/fritidskortet ⭐️

Hold deg oppdatert ved å følge oss på Instagram og Facebook.

Vi ønsker dere en riktig god jul og et godt nytt år! ❤️🎄

Med vennlig hilsen alle dansepedagogene ved Operaens Ballettsenter

💜

Foto Terje Stamnes